Најновије

ВУЧИЋ ПОТВРДИО: Мандатар током ове недеље, биће то...

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће током ове седмице предложити мандатара са састав нове владе.

Александар Вучић (Фото: Синхуа)

- У току ове недеље предложићу мандатара. Биће добар премијер, сигуран сам, а и министри ће бити добри - рекао је Вучић новинарима у Горњем Милановцу, после обиласка новоизграђене зграде Хитне помоћи у Горњем Милановцу.
На опаску новинара да ли је то искључио жену као премијера, рекао да о томе не размишља и не говори у родним категоријама, већ као о институцији: "Дакле, добро, биће премијер или премијерка".
Како је поручио, његово је да обави тај посао, а велика је прилика да изаберу владу која ће наставити с реформама, мада се у ту причу стално, приметио је, убацују тајкуни и политичари који су опљачкали и задужили земљу.
Он је, с друге стране, задовољан резултатима, а не бајкама и бесмисленим причама.
- Ја сам, међутим поносан на рад, озбиљност и поштење, на то што нисам отео ни динара од Србије...и ову флашицу воде платио сам из џепа - рекао је Вучић.
На другој страни, додаје, види да се сви плаше да се сукобе с онима који су опљачкали земљу, најгорим лоповима....
- А, ево, један се не плаши да буде сваки дан најгоре нападан, којем покушавају да униште и најлепши дан - поручио је Вучић и обратио се домаћинима поруком да намерава да их пита да ли је држава бар део обавеза које је преузела и обећала - испунила.
А, као мандатар, додао је, морате да се навикнете и да годинама трпите нападе, сви углавном беже од тога да на дневном нивоу буду нападани, али то је, закључио је, природна људска особина. Погледајте ОВДЕ шта је Лазански рекао о уласку Црне Горе у НАТО. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте шта је Теша Тешановић рекао о Вучићу:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА