Најновије

ЈАНКОВИЋ: Вучић више нема власт, он служи као хипнотизер народних маса

- У Србији постоји бруталан прогон политичких противника, за шта се користе државни, страначки и приватни ресурси, који су постали једно. Саопштење БИА говори само за себе. Такав речник и аматеризам виде се само у памфлетима СНС, Вулинове странке и коментарима ботова, а то нам је у ствари и постала држава под њиховом влашћу - примитивна, криминална сила без концепта, каже Саша Јанковић, председник Покрета Слободни грађани, коментаришући саопштење БИА поводом објављивања фотографије младића на Твитеру за којег сумња да га је пратио.

Саша Јанковић (Фото: Медијацентар)

- Крећем. Куца поруку: "Сад одлази, пешке". Враћам се, сликам га, кажем: "Ја ћу ти платити то пише. Биће најскупље које си икад попио", навео је Јанковић на свом Твитер налогу. Безбедносно информативна агенција је демантовала да прати Јанковића и додала да "бивши "заштитник" грађана изношењем лажи тенденциозно жели да наштети угледу Безбедносно-информативне агенције и свих њених припадника".
Јанковић додаје да су "безбедносне службе одавно потпуно политизоване и у комбинацији са медијском пропагандом и страначким послушницима служе прогону политичких противника".
- Само су сада аматери на њиховом челу па то свако може да види. Вучић више нема власт, он служи као хипнотизер народних маса. Праву власт имају Андреји, Весићи, Веселиновићи, Гашићи и њихове локалне умањене слике и прилике попут Спасовског у Бору или Петровића у Лозници. Гурају државу и грађане у сукоб, док Вучић прича о разним страним сценаријима. Онемогућавајући институционалну смену власти, терају нас све на улицу, подстичу мржњу у земљи и конфликт са суседима. На срећу, довољно људи то препознаје да би нам поново приредили деведесете и то ћемо спречити, истиче Јанковић.
На питање да ли је полицији пријавио инцидент од пре неки дан, Јанковић каже да "инциденте већ одавно не пријављује, откако је Информер у једном од њих, још док је трајао увиђај штете која ми је начињена, свега пола часа након што сам позвао полицију то и објавио, уз низ лажи о том позиву".
- Још тада сам јавно написао да се више нећу обраћати полицији. Правосуђе је политизовано и стављено у функцију политичког прогона. Мораћемо после овога градити државу на новим основама, закључује Јанковић.
Прочитајте ОВДЕ шта то прети Косову, горе од Харадинајеве владе.
Извор: Данас/Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Саша Јанковић је недавно гостовао у "Новом дану". Али, највише пажње је привукао...
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА