Најновије

А САД ЈЕ СРАМОТААА... Посексала непознатог, млађег, набилдованог мушкарца у авиону док су сви гледали (ВИДЕО 18+)

Прича о жени која је са непознатим мушкарцем имала секс у авиону главна је тема свих медија ових дана, а сада се огласила и рекла своју истину. Да ли да јој верујемо?

Секс у авиону (фото: Јутјуб принтскрин)

Трејси Болтон је наочиглед свих путника зајахала Шона Едмондсона који је иначе ожењен и чека дете, а кад је њихов снимак постао виралан, рекла је другарици да је то био само плес у крилу и да није било секса.
Ова 39-годишњакиња шокирала је путнике у авиону који је путовао из Манчестера на Ибицу, када је ногама опкорачила 31-годишњег Шона, а у клипу који кружи интернетом јасно се чује да од људи тражи кондом.
Њени пријатељи кажу да је пре лета пила алкохол на аеродрому и да је упознала Шона тек кад је била видно под дејством алкохола.
- Ништа се није десило. Приредила му је плес у крилу са свом одећом на себи, али секса није било. Били су пијани и све је било зезање. Они се не познају, а ко би још имао секс у авиону са непознатом особом - рекла је за "Сан" Трејсина пријатељица Кирсти Лаутон.
Она је додала и да је Трејси потпуно ужаснута што се снимак проширио интернетом и да не престаје да плаче. Од срамоте не жели да изађе из куће.
Извор: zena.blic.rs, metro.co.uk

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА