Најновије

ЂОРЂЕВИЋ ЗОВЕ БОБИЈА: Ипак, од ове једне ствари зависи да ли ће центар Пистонса играти на Европском!

Ђорђевић би требало у понедељак да саопшти шири списак играча за Евробаскет и одлучио је да горостасном центру пружи нову шансу, иако је Марјановић у претходне две године одбијао да игра за репрезентацију.
- Ђорђевић ће позвати Марјановића, јер нема проблем с тим што је Боби два пута одбио позив у репрезентацију. Кошаркаш Детроита је у више наврата истакао да наредног лета жели да игра за државни тим. Да ли ће се наћи и на Европском првенству, то ће зависити искључиво од Бобана и његовог залагања током припрема за Евробаскет - рекао нам је наш извор.
Бивши кошаркаш Звезде рекао је у понедељак увече да се нада позиву селектора Ђорђевића.
- Надам се да ћу бити са репрезентацијом овог лета. Спреман сам да помогнем "орловима" на Европском првенству. Још нисам разговарао са селектором, чекам прво да саопшти списак - истакао је Марјановић.
Репрезентација Србије ће на Европском првенству играти у групи Д у Истанбулу, а противници ће им бити Русија, Летонија, Белгија, Велика Британија и домаћин Турска. А Јокићу је мало и шест месеци одмора између краја и почетка нове НБА сезоне, па неће играти за Србију, читајте ОВДЕ.
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Најбоља партија Марјановића у НБА
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА