Најновије

ИЗЕТБЕГОВИЋ ОСТВАРУЈЕ ЗАВЕТ ОЦА АЛИЈЕ: Бакир напада Српску 1. октобра!

Бакир спрема напад на Српску 1. октобра да би испунио 70 година стар завет оца Алије задат њему, пише Ало.

Бакир напада Српску 1. октобра (Фото: Синхуа)

Према документу и речима саговорника из БиХ, завет који је Алија Изетбеговић оставио у аманет наследнику Бакиру Изетбеговићу, члану Председништва БиХ, датира још из 1947. године.
- На оснивачком скупу „Младих муслимана”, који је одржан на јесен 1947. године, уговорено је оснивање прве исламске државе БиХ! Међутим, Алија бива ухапшен 1. марта исте године и добија казну од три године затвора, због велеиздаје, јер је био члан СС трупе. Али чим је изашао из затвора и отишао у Сарајево, Алија Изетбеговић се поново активирао у организацији „Млади муслимани” и отишао на врата Хасана Бибера. Преко Хасана Бибера, потпуно тајно, Изетбеговић је ушао у круг муслимана финансираних од једне западне земље и три исламске са циљем разбијања Југославије и стварања исламске дрзаве. Циљ је био поставити зелену трансверзалу од Турске до Беча по систему калифата. Алија делимично успева да оствари свој сан са стварањем БиХ, али ту наступа син Бакир, коме је оставио у аманет да настави његовим стопама - прича саговорник.
Према речима извора, Бакир је као лош ученик показивао своју агресивнију страну још у раној младости, када се прикључио радикалним исламистима. 
- Дошло је време да један лош ђак доврши очев завет и да након 70 година покуша да оствари сан свог оца Алије.
Изетбеговић је, по узору на оца, у априлу ове године тајно издао наређење да се џихадисти припреме за нападе на Републику Српску, нарочито ако би она исплаинрала и референдум одмах након 1. октобра, када Каталонија спрема свој референдум за отцепљење од Шпаније.
Међународни стручњак за безбедност Џевад Галијашевић упознат је са пакленим планом Бакира Изетбеговића.
- Наравно да Бакир Изетбеговић спроводи завет који му је дао отац Алија, човек који је написао Исламску декларацију. Алија је био у савезу „Млади муслимани”, та огранизација је сад постала „Муслимснско братство“, најрадикалнија терористичка организација, која окупља најрадикалније исламисте. Бакир је код себе примао имама члана те организације који је рехабилитивао терористе и убице. Јасно је да Бакир спроводи политику свога оца, оно што је он започео, можда и радикалније, и чини све да никад не дође до помирења Бошњака и Срба. У целој тој причи Бакиру смета председник Српске Милорад Додик, који није укаљао своје руке током рата, човек који ради на помирењу. Он жели да нестану и Српска и Додик и на све је спреман - каже он.

Боројевић: Иза свега стоји Турска

Коментаришући ова сазнања, политички аналитичар Саша Боројевић каже да је битно што је ово обелодањено јер једино тако можемо да знамо шта нас чека.
- Наиме, када се, ево сада, 70 година након завета, погледа геополитичка ситуација, ово је заправо идеалан тренутак. Када ЕУ неће да прими Турску, Турска ће да напарви своју сателитску државу у срцу ЕУ, уз помоћ још две исламске државе, и то финансирањем постојања Бакира и његове жеље да читава БиХ буде бошњачка. Турски план је и да се економски поробе несташни Срби. Сведоци смо такође и да Србија годишње гута преко 5.000 ТВ серија на турском језику - каже он.

Изетбеговић неће да учи праву историју

Бакирове оцене у школи показују да је он из историје имао двојку, али из одбране и заштите петицу. То, према речима саговорника, није нимало случајно.
- Поставља се питање да ли је Бакир намерно бојкотовао историју како би сачувао историју какву му је отац приповедао, а истовремено одлично савладао одбрану личног интереса и заштиту своје политичке завети - каже саговорник. Ускоро на црној листи и Муслиманско братство, блиско Изетбеговићу!Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Додик оштро по Изетбеговићу: Бошњаци би и себи направили штету само да нама напакосте!
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА