Најновије

РЕШЕНА МИСТЕРИЈА: Украдени Цецин ролс-ројс нађен у Вуковару!

Бизнисмен Небојша Тубић, власник олдтајмера из спота за песму „Иди док си млад“, каже да је лопов син једног политичара из Хрватске који држи салон луксузних аутомобила.

Ролс-ројс који је Аркан поклонио (Фото: Јутјуб)

Украдени „ролс-ројс“ у којем се возила Цеца Ражнатовић 1995. године у споту за песму „Иди док си млад“ пронађен је у Вуковару.

Власник аута, контроверзни бизнисмен Небојша Тубић Жабац, није могао да чека да полиција уради свој посао, па је узео ствар у своје руке и пронашао лопова.
Према његовим речима, луксузни олдтајмер је из његове гараже украо син једног политичара из Хрватске.
- Лично сам пронашао лопова јер наша полиција од два „ролс-ројса“, колико их има у Србији, не може један да пронађе. Тај мајмун је син неког политичара и има салон аутомобила. Себи је дао за право да украде мој олдтајмер. Другови су ми пре неколико дана јавили да су видели моје возило у Вуковару. Одмах сам потегао све везе и сазнао да ми га је украо тај мали. Ма, он је будала, долазио је чак и у Београд да га преведе на себе. Замислите то. Тако се и одао - прича Жабац.
Он каже да је све податке о лопову дао полицији.
- Завршио сам главни део посла, а сада је ред на њих. Инспекторима сам дао све податке, име и презиме, бројеве телефона, адресу, ма све и више нећу да се мешам. Чекам да ми довезу олдтајмер у гаражу, тамо где је и стајао. Он је стар 40 година, али за мене вреди милионе и не могу да дочекам да га провозам - поручио је Тубић.
Олдтајмер, чија се вредност процењује на око 250.000 евра, нестао је крајем прошлог месеца из Жапчеве гараже. Бившем дечку Гоце Божиновске луксузни аутомобил поклонио је Жељко Ражнатовић Аркан након што је Цеца завршила снимање спота.
Жабац каже да нема намеру да се освети лопову иако су га пријатељи саветовали да то уради.
- Пријатељи су ми понудили да га мало преваспитају, али ја нисам желео. Нисам кретен да се мафијам. Не знам шта бих урадио тој будали колико сам бесан, али све ћу то препустити полицији - закључује Небојша Тубић Жабац.

Прочитајте ОВДЕ и коју то велику српску компанију ускоро купује бивши шеф ЦИА?
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Небојша Тубић Жабац био је гост емисије "Голи живот" Миломира Марића.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА