Најновије

СТАМАТОВИЋ: ЕУ да призове памети свог намештеника Вучића!

- Захтевам од директора Полиције Србије да још данас похапси све оне батинаше и криминалце који су давили новинаре и грађане у тренутку када се Александар Вучић заклињао над Уставом и Мирослављевим јеванђељем, а у овом захтеву намерно прескачем име министра унутрашњих послова јер је више него очигледно да су управо он и Вучић пајтоси, што ће рећи и команданти, ових парадржавних битанги - изјавио је председник Иницијативног одбора Здраве Србије (ЗС) Милан Стаматовић, поводом објављивања фотографија пребијања грађана испред зграде Народне скупштине Србије.

Милан Стаматовић (Фото: Јутјуб)

- Позивам све опозиционе снаге у Србији, али и све оне уплашене, занемеле, часне људе из саме власти да дигну глас против чињенице да Србија, на своме "европском путу", полако клизи у тиранију, а од међународне заједнице, поготово од Европске уније - уместо што га на сва уста хвали зато што, корак по корак, признаје "Републику Косово" - очекујем да своме експоненту и намештенику у Србији нареди да се дозове памети, а грађанима Србије омогући макар исту количину слобода и људских права као и у земљама те исте ЕУ - додао је. 
Као председнички кандидат на претходним изборима, Стаматовић обавештава да су му, уочи председничких избора, на Златибор слали "најгоре шпијунчине, жбирове и криминалне њушке, да сликају и цинкаре, да подупру потерницу коју је за њим расписала свемоћна министарка Зорана Михајловић, тврдећи да је Стаматовић "шериф на Дивљем Западу".
- Чак су, у оквиру напредњачког агитпропа, оформили и специјалну пропагандну паратерористичку јединицу с циљем да ме копромитују, дисквалификују, криминализују, приведу познаванију права и, на концу, ухапсе. Овим "специјалцима" командовао је један од оних што се не скида са екрана националних ТВ фреквенција, а скоро свакога јутра, иде код Вучића, по "своје" мишљење за тај дан, тврди председник општине Чајетина, објашњавајући да је режим спреман да "репризира и паљење Рајхстага, ако буде затребало", пошто му је манир да, најпре импутира политичким противницима рушилачке и инциденталне намере, а онда, на основу тога, властитим државним и парадржавним силама репресије повери мандат да дивљају и утерују страх у кости грађанима.
- Зато и не чуди да су ти напредњачки бизгови, испрани мозгови и роботи програмирани за пребијање, узели себи за право, прво, по окриљем ноћи, дављењима и палицама, у име и за рачун тајновитих "арапских" инвеститора који се презивају на "ић" конфискују и отимају туђу имовину у Савамали, а последњих дана, ево, на сличан начин чак и "уређују" медијски простор Србије - каже први човек Здраве Србије. Прочитајте ОВДЕ и како ће то Бакир Изетбеговић остварити сан свог оца Алије? Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Интервју са Миланом Стаматовићем.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА