Најновије

"Брнабићка и Палма су два лица једног истог човека!"

Док сам пио није ми сметало што се све кафанске теме своде на политику, жене или спорт, напротив, грлатио сам док је вињаку то било по вољи, али откад само кафенишем и палим једну на другу завидим пијанцима кад им језици одебљају толико да ни себе сами не разуме а некмоли други!

Mихаило Меденица (Фото: Јутјуб)

Пише: Михаило Меденица Наравно, и даље су политика, жене и спорт у свакој тури, па и вечерас, с тим што се ових дана то сплело у једно- спорта Александра Вучића звани Ана Брнабић.
Дакле, имамо сва три елемента и потпуно погрешну дилему: да ли је Србија спремна за геј премијерку, односно, премијерку уопште?!
Суштина је, барем што се мене тиче, да су и Брнабићка и Палма два лица једног те истог човека- Вучића, наравно!
Искрено, верујем да сви знамо које му је драже а које тренутно корисније, но оно што се заиста може спочитати Ани Брнабић јесте то што је дозволила да Вучић манипулише њеном сексуалном оријентацијом као највећом и једином врлином!
Да, управо је тако- није сексуално опредељење Ане Брнабић њенгрех, већ факат да је дозволила да је то квалификује, и немојмо се лагати да није тако, да тога није свесна и да мисли како ће заиста бити премијерка а не тек мала од палубе напредњачког „Титаника“!
Заиста не знам шта вајни аналитичари подразумевају под њеним невиђеним успесима у раду, како напомињу, а сасвим сам сигуран да не знају ни они, јер ни годину дана није у влади, ресор који води- државна управа и локална самоуправа и даље је тром, прегломазан, поткупљив и пун свакојаког шљама, баш какав је био и пре њеног доласка, баш какав је деценијама уназад и какав ће по свој прилици остати довека, јер само такав и одговара велможама.
Дакле, да је нешто успела да уради- није! Да је најкраће у влади- јесте, али то још и није грех, напротив, тамо за десет минута покваре и хемијску оловку па време и није неко мерило њиховог „успеха“, али рекох- сексуална оријентација јесте!
Због тога ми јесте жао Брнабићке, јер је и у дану када је пре годину дана представљао јавности Вучић једно десет пута поновио како неће толерисати да је неко етикетира зато што је геј док је управо то он чинио понављајући то небројено пута и као малтене једини квалитет тад нове министарке.
Због тога ми уједно и није жао Брнабићке, јер је ћутала на све то хватајући се у коло с човеком који ће превентивно етикетирати сваког правећи се да то не чини, не би ли га на време посадио као мушкатлу у саксију свог украсног биља званог кабинет, у којем ће цветати и мирисати искључиво онолико колико он дозволи и док боје цветова не представљају опасност да потамне његов „сјај“!
Зато је и овог пута посегнуо за најбољом могућом икебаном знајући да му од ње прети мања опасност неголи чак и од Стефановић др. Небојше или оних неколико Вулина, јер, рекох, њима манипулише као бофл кинеским играчкама, а њом као човеком, а нема теже и срамније манипулације нити окова од тих!
Сад, питање: да ли је Србија понижена именовањем Ане Брнабић за мандатара?!Што се мене тиче- није, јер ако нам се читав национални поноса свео на једно име и сексуалну оријентацију тог имена, које год било, у већем смо проблему него што мислимо!
Лично, мени ће Студеница вазда бити и председник и премијер и све и сја а не ове трошне мизерије белосветских испостава.Да ли ми смета- да, смета ми, јер ће владу и даље наставити да води Александар Вучић баш као што је то чинио Борис Тадић, а у том случају могао је за мандатара да предложи и Траволту из Борча греде (мада је он диван и поштен човек, особењак, али часнији од свих заједно)- ништа се у курсу овог „Титаника“ променити неће!Зна то и Брнабићка, али дала је тај динар да уђе у коло па сад…
Што је најгоре, њен избор неће ништа донети ни геј заједници у Србији, колко год мислили супротно, јер она већ три дана свако обраћање почиње са: „Александар Вучић ово…“, „Александар Вучић оно…“, и у томе јесте суштина читавог проблема: код ње нема „ЈА“ већ „ОН“, а рекох и поновићу: Брнабићка и Палма су два лица једног истог човека!
Знамо сви, одлично, које му је искрено драже а које тренутно корисније…Србији, нажалост, ни њено, ни Палмино, нити Вучићево- није Србија за њих ништа до лавор млаке воде да у њега потопе трагове нечовештва!
Док год је лицемерна и далека Европа питање свих питања а Косово и Метохија тема којом може да се бави и Вулин- ни за шта ми боље нисмо!Не за боље од Ане Брнабић, већ за боље од тога да Вучић на репертоару има и брадату жену, само ако му устреба да је истури као потрчка своје погубне коресподенције са самим собом… Teкст Александра Павића "Не мрзе Трампа само због Русије" прочитајте ОВДЕ. Извор: Dvaujedan.wordpress.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Меденица у емисији "24 минута" код Зорана Кесића.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА