Најновије

ТЕТОВАЖА ВРШЧАНКЕ СРУШИЛА СВЕ ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ: Тијана истетовирала име и презиме Александра Вучића (ФОТО)

Тетоважа Тијане Станимиров активисткиње СНС-а из Вршца изазвала је буру коментара на друштвеним мрежама. Тијана каже да тетоважа „А,Вучић“ на њеној руци представља израз њеног поштовања према лидеру СНС и председнику Србије.

Александар Вучић (Фото: Синхуа)

Ова млада енергична девојка из Вршца изјавила је за наш портал "Јужни Банат" да стоји иза своје тетоваже, одлуку о томе донела је још пре две године. „Александар Вучић и његова политика подстакли су ме да се учланим у странку. Његови идеали о модерној уређеној перспективној и поносној Србији мотивисали су ме да будем део тима у коме свако ко то жели може да уради нешто за своју државу , за свој град. Његови потези, говори мотивишу вас да се покренете, да урадите нешто корисно“, додаје Тијана.
Поносна је на тетоважу и каже жеља јој је да упозна председника, драго јој је што је добила пуно позитивних коментара и да много људи дели њен став, а на негативне коментаре одговара да је у питању лична одлука и да је они не интересују и не дотичу. А било је и оних са озбиљним претњама „силоваћемо те“, „исећићемо ти руку и од ње скувати гулаш“. „То више говори о њима и о одсуству културе и васпитања. Свако има право на став али политичка опредељеност се не исказује претњама“, рекла је Тијана.

Статус на Фејсбуку (Фото: Принтскрин Juznibanat.rs) Подсећамо да је један друга обожаватељка посветила песму Вучићу: Жестоку критику новинара Михаила Меденице на рачун Александра Вучића прочитајте ОВДЕ. Извор: Juznibanat.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Штафета за Дан младости 1979. године.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА