Најновије

ВУЧИЋ ПОСЛЕ САСТАНКА СА ПОСЛАНИЦИМА СНС: Није било лако

Није било лако, рекао је новинарима лидер Српске напредне странке Александар Вучић о састанку са посланицима Српске напредне странке, који је завршен нешто пре 11 часова у седишту те странке.

Вучић (Фото: Синхуа)

Председник Вучић је напуштајући седницу кратко рекао новинарима да ће се медијима обратити потпредседница странке Марија Обрадовић.
„Није било лако. Говориће о свему Марија Обрадовић”, рекао је Вучић.
На питање новинара да прокоментарише то што Социјалистичка партија Србије „тражи” четири плус једно место у Влади Србије, Вучић је рекао:
„Верујем да ће све бити у реду”.
Састанак председника Србије и лидера напредњака Александра Вучића са посланицима те странке о избору нове владе и подршци Ани Брнабић за премијера почео је јутрос нешто после 9.00 сати у седишту Српске напредне странке. 
Састанак је био затворен за јавност.
Александар Вучић је на уласку у седиште странке, на питање новинара да ли очекује подршку, кратко рекао: „Наравно.”
У странку су стигли и председница скупштине Маја Гојковић, која је такође рекла да очекује апсолутну подршку избору Ане Брнабић..
На састанак су дошли и шеф посланичке групе Александар Мартиновић и његов заменик Владимир Орлић.
Дошла је и потпредседница странке и посланица Марија Обрадовић која је новинарима само кратко рекла: „Очекујем снажну подршку” и додала да она лично подржава избор Ане Брнабић за новог премијера Србије.
Посланик Маријан Ристичевић је такође у кратком обраћању новинарима рекао да је већ гласао за Ану Брнабић као члана владе, те да ће гласати и сад.
Самосталана посланица Дубравка Филиповски која је такође позвана да присуствује овом састанку рекла је да даје снажну подршку предлогу Алексндра Вучића да повери мандат и да очекује да јединство буде исказано и данас.  Мисија ММФ стиже у Србију 22. јуна са два важна задатка. Више о томе читајте ОВДЕ. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Александар Вучић за премијерку изабрао лезбејку Ану Брнабић, пореклом из Хрватске!!
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА