Најновије

НИЈЕ БИЛА ОПРЕЗНА: Овако је Лукас сазнао да га Соња вара!

Данима уназад домаћи медији брује о наводном разводу Аце Лукаса и Соње Вуксановић.

Аца Лукас (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Наиме, Аца је Соњу ухватио у превари са кошаркашем Марком Јарићем, са којим се Лукасова жена виђа протеклих месеци.
Иако су Соња и Марко пазили да се виђају искључиво док је она у Мајамију, у којем је протеклих месеци често боравила, Аца је за превару сазнао чим се Соња вратила из Америке.
- Лукас већ извесно време сумња да га Соња вара. Никако није могао да утврди о коме је реч, све док му једно вече није пала идеја на памет да замени картице у телефонима и у Соњино име се дописује са особом са којом се она виђа. Остао је шокиран када је сазнао да је то Јарић - каже извор и додаје:
- Како не би правио драму пре него што све изађе на видело, он је једно вече, док су били на вечери у Соњино име послао поруку Јарићу да га одмах позове на телефон. Кошаркаш је то и урадио, а онда је Лукас пружио Соњи телефон и рекао: "Неко те зове, јави се". Она је остала избезумљена и посрамљена, а фолкер је тако схватио да је ипак све истина - завршава извор
У ресторану је настао потпуни хаос, почели су да се свађају пред свима, а Соња је чак и замало заплакала. Тако је настао прави пакао.
Соња је тренутно у Дизелдорфу са ћерком Викторијом, Аца је такође ван граница наше земље, док је Јарић са ћеркама Валентином и Сијеном у Србији. Погледајте ОВДЕ ко је изненада напустио вилу "Парова". Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је Жељко Шашић коментарисао развод Соње и Лукаса:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА