Најновије

ПОДЕЛА КОЛАЧА: СПС саставио свој списак имена за министарска места у новој влади

Број и задужења социјалиста у новој влади се полако назиру, иако још увек трају калкулације и трговина министарствима и позицијама у новој влади и јавним предузећима између СНС и СПС.

Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

Тренутно, извори блиски СНС незванично кажу да је СПС направио списак својих предлога по којем би Александар Антић, министар енергетике из редова СПС, требало да добије и ресор саобраћаја који би био издвојен из Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре које води Зорана Михајловић, функционерка СНС. 
Још увек је, као опција за новог министра, у игри и Бранко Ружић, функционер СПС, који би могао да води нови ресор екологије, мада је постојала и могућност да преузме привреду од напредњака Горана Кнежевића.
Славица Ђукић Дејановић, министарка без портфеља задужена за демографију и популациону политику, могла би према сазнањима Данаса да преузме ресор здравља од Златибора Лончара, док би лидер СПС Ивица Дачић остао у министарству спољних послова. О још једном функционеру СПС се ових дана преговара. Владан Заграђанин би, како нам је речено, могао да добије позицију у Србија шумама.
Постоји могућност да у новој влади буде основано ново министарство за европске интеграције које би водила садашња министарка без портфеља која се бави интеграцијама Јадранка Јоксимовић.

Тепићева изазвала лавину на Твитеру

Мариника Тепић, посланица Нове странке, изазвала је јуче буру на друштвеним мрежама твитом у коме је Брнабићку назвала "хомопремијерком".
"У ком то својству АВ поручује како ће хомопремијерка државом управљати биполитички? То уређује закон, не братија! Зрело за уст. жалбу против АВ", написала је Тепићева алудирајући на Вучићеве речи да ће Брнабићева управљати економским делом владе, а Ивица Дачић политичким, као и на геј сексуално опредељење будуће премијерке. У лавини контракоментара Тепићевој је указано и да се недавно сама жалила на дискриминаторске ставове, изречене на њен рачун на РТВ Панчево у прилогу "Љубавни двојац Маринике Тепић".
Прочитати ОВДЕ ко тврди да су Јанковић и Шешељ заједно ратовали у Бијељини?
Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Председник Скупштине ГО Палилула Милош Стојковић, иначе члан Социјалистичке партије Србије, поптписао је приступницу Српској напредној странци током гостовања у емисији.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА