Најновије

Тренинг од 4 минута хит у свету: Топи килограме, затеже цело тело за мање од месец дана! (ВИДЕО)

Постоји савршен склоп вежби за мршање који захтева да се ангажујете само 4 минута дневно. Није шала, озбиљни смо! Тај склоп се назива Табата и представља тренинг високог напона.

Табата тренинг (Фото: Јутјуб)

Међутим, Табата је више начин вежбања него сама вежба. За двадесет секунди јаког тренинга са одморима од по 10 секунди, Табата је у стању да за 4 минута сагори сваку калорију вишка у вашем телу.
Доктор Изуми Табата је човек који је осмислио овај трениг према коме вежбају и светски спортисти. Дуго година је овај начин тренирања тестиран да би се дошло до закључка да ћете уз помоћ оваквог начина вежбања најлакше скинути вишак килограма.
Што се тиче самих вежби ту је избор на вама: можете један дан да радите склекове у комбинацији са чучњевима, други дан да радите трбушњаке комбинујући их са трчањем у месту, с тим да пратите темпо од 20 секунди интерзивног вежбања затим 10 секунди лаганог тренинга.

Табата тренинг гарантује:

Здраво мршављење,
Дефинисање мишића целог тела,
Смањење крвног притиска,
Ослобађање од стреса.
Овај тренинг је осмишљен тако да га може практиковати и професионални спортиста и аматер. За вежбање у теретани, али и код куће. Битно је само да сваки дан вежбате 4 минута по саветима доктора Табате. Не смете пити воду из флаше која је стајала у ауту - баш никада. Више о томе читајте ОВДЕ.
Извор: Стил

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Табата тренинг за сагоревање масти
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА