Најновије

БУБАМАРА УЖИВА У НОВОЈ ЉУБАВИ: Завела хрватског бизнисмена!

Певачица Дара Бубамара се након неколико месеци од раскида са словеначким кошаркашем Душком Бунићем обрела у загрљају хрватског бизнисмена!

Дара Бубамара (Фото: Јутјуб)

Она је готово месец дана у вези, али драгог крије као змија ноге.
- Дара чак ни најближим пријатељицама није желела да каже о коме је реч. Само је истакла да је веома познат и да пре него што се појаве заједно у јавности жели да буде сигурна у ком правцу иде њихова веза. Рекла им је само да га је упознала када је певала у Загребу на прослави и да јој је читаву ноћ давао по 500 евра за сваку песму коју му је отпевала. Након тога јој је у хотел послао корпу с цвећем уз позив да му се придружи на ручку - каже извор близак певачици.
- Дара је прихватила позив јер је мислила да ће тамо бити пријатељи којима је певала претходног дана, али ју је сачекао само он и одвео на оближњи салаш, где ју је лично служио. То је Дару купило одмах, као и његови манири, али и то што је успешан. Све што знам јесте да је од ње млађи неколико година и да има компаније широм Хрватске, али и у Холандији. Рекла да ће нам све испричати када буде право време. Никада није била овако тајанствена, она углавном исприча и више него што треба. Зато нас све занима о коме се ради - каже Дарина пријатељица, која је желела да остане анонимна.
- Недавно нам је рекла да ју је драги сачекао после наступа у Берлину и тако је изненадио. Вратио ју је у Београд својим приватним авионом и тада јој је показао карте које је купио за њих двоје за једну егзотичну дестинацију. Како се испоставило да Дара у том периоду има два наступа, он је без проблема термин померио за десет дана касније. Дара је одушевљена како се понаша према њој, али је и забавља то што ми сада желимо да откријемо о коме је реч. Чак смо јој отеле телефон док смо пиле кафу, али је број тог незнанца сачуван под „лепи”, тако да осим нежних порука које размењују нисмо сазнале ништа више - објашњава извор.
Иако смо сумњали да ће нам открити који детаљ више, ипак смо позвали Дару да јој кажемо за наша сазнања, за која је у почетку тврдила да нису тачна. Када смо јој рекли да знамо за летовање и промену термина, променила је плочу.
- Нећу ништа да причам, правише сам причала о свом приватном животу, па је време мало да га сачувам. Када дође време, све ћу вам испричати - рекла је Дара.
У прилог наше приче говори и фотографија коју је Дара поставила на свој Инстаграм профил, а на којој се дописује са непознатим мушкарцем, који јој жели добро јутро и поручује да је воли. Погледајте ОВДЕ шта је Лукас поручио Јарићу. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је Дара Бубамара коментарисала Јелену Карлеушу:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА