Најновије

КОЛИНДА СЛЕТЕЛА СА ПОРУКОМ НА РУКАВУ: А онда јој је Зорана крвнички стегла руку (ВИДЕО)

Ни ћирилица ни латиница, него глагољица. Једна реч која је свима запала за око.

Колинда са поруком на глагољици, Зорана јој стеже шаку (фото: Јутјуб принтскрин)

Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић једна је од најважњих гостију на инаугурацији новог председника Србије Александра Вучића, а њен долазак на аеродром Никола Тесла где ју је дочекала Зорана Михајловић био је више од пуког сусрета.
Осмеси и службено руковање, као и црвено-црна одевна комбинација били су први са фотографија и снимака са аеродрома, али и дискретна, као модни детаљ, порука на рукавима сакоа.
Позната по томе да њени сакои имају сличне детаље, који се често анализирају на дипломатским скуповима, овога пута прва жена Хрватске је у главни град Србије донела поруку “ЉУБАВ“.
Управо то на извезеној глагољици пише црвеном бојом на крајњим деловима рукава.
Занимљиво, Колинда је исти комплет носила и током божићног интервјуа за Вечерњи лист.
И тада је глагољичка порука красила сако Колинде која је данас у Београду пре инаугурације била код Александра Вучића и том приликом истакла посебну спремност да се спрема за разговор о заједничкој безбедности две земље.
Кабинет Колинин је овако објаснио поруку на рукавима:
“Текст који је исписан на рукавима сакоа којег носи председница Републике Колинда Грабар-Китаровић написан је на глагољици, пише: ЉУБАВ, а дело је хрватске дизајнерке”.
Очекује се да Китаровић буде у другој одевној комбинацији током саме инаугурације, која почиње у 19 часова.
Челични стисак руке  На видео снимку можемо запазити и како су се две даме руковале, а стисак је био рекло би се челични. Можете видети како Зорана Михајловић мушки стеже руку председнице Хрватске, као и да је тај стисак потрајао уз неколико јачих трескања руком. Изгледа да је Зорана била инспирисана француским председником Макроном који је из све снаге стегао Трампову руку приликом посете америчког председника, и није је испуштао дуже време. Рогозин је први од званица ушао код Вучића, а шта је рекао тим поводом, читајте ОВДЕ. Извор: Телеграф, Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА