Најновије

МЛАДОСТ ЈЕ МЛАДОСТ, АЛ' МИШИЋИ СУ МИШИЋИ: Шварценегер пољубио Макронову жену, па му поручио ово! (ВИДЕО)

Арнолд Шварценегер састао се у петак са председником Француске Емануелом Макроном у Паризу, уочи разговора о климатским променама и одмах се спријатељио с његовом супругом Брижит.

Предатор - Арнолд љуби Брижит Макрон (фото: Јутјуб принтскрин)

Бивши гувернер Калифорније, који је недавно критиковао одлуку Доналда Трампа да повуче потпис САД из Париског споразума, пољубио је Брижит у образ, а тај израз пријатељства није прошао незапажено на интернету.
Шварценегер је позвао свет да учествује у заштити животне средине оцењујући да то није област која представља политичку борбу деснице против левице. 
"Од императивног је значаја да се сви окупимо и радимо на томе јер то није политичко питање. То није борба деснице против левице јер не постоји ваздух који је либералан или конзервативан. Сви удишемо исти ваздух и пијемо исту воду која такође није ни либерална ни конзервативна", рекао је Шварценегер у петак увече после састанка с француским председником Емануелом Макроном у Паризу. 
Мало више од три недеље од одлуке америчког председника Доналда Трампа о повлачењу САД из међународног споразума о климатским променама, Шварценегер је рекао да "све земље треба да делују заједно". 
"Сви треба да будемо заједно, не само на националном или савезном нивоу, већ и провинције и градови, приватни и јавни сектори, универзитети и финансијске установе", рекао је оснивач еколошке организације Р20 која окупља регионалне владе. 
Шварценегер је похвалио Макрона оцењујући да је "изванредан вођа" за Француску и свет, укључујући и за питања животне средине. А Тамара Вучић је од Колинде добила поклон који има везе са Загребом, погледајте ОВДЕ шта.
Извор: Дејли мејл, b92.net

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА