Најновије

ДОГОВОР НА ДЕСНИЦИ: Ево ко се уједињује у патриотском блоку!

Демократска странка Србије, Нова Србија и Покрет „За здраву Србију” уговорили су заједничко опозиционо деловање.

Веља Илић (Фото: Јутјуб)

У саопштењу ДСС-а наводи се да је заједничко опозиционо деловање уговорено због „неопходне промене забрињавајућег стања у Србији”.
Лидери тих партија, Милош Јовановић (ДСС), Велимир Илић (НС) и Милан Стаматовић (ПЗС), оценили су да је њихово заједничко деловање неопходно због „актуелне политичке ситуације у земљи, избора мандатара и нове Владе Србије, забрињавајућег стања привреде, кобних демографских кретања, пада стандарда грађана и катастрофалног стања у медијској сфери”.
- Власт у Србији не брани националне и државне интересе, угрожава демократски поредак, урушава институције и учвршћује партијску државу, у којој је страначка књижица једини критеријум за напредак у друштву - наводи се у саопштењу.
Они додају да очекују ширење заједничког опозиционог деловања на странке сродне политичке оријентације које за циљ имају „смену власти ради корените промене спољне и унутрашње политике и изградњу Србије као суверене, економски просперитетне, социјално праведне, демократске и правне државе”.
Остаје да се види како ће се поменуто деловање на рејтинг „нове коалиције“ на неким од предстојећих избора. Погледајте ОВДЕ у које министарство прелази Вулин. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је Веља Илић коментарисао Ану Брнабић:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА