Најновије

ШЉИВАНЧАНИН ЈАЧИ ОД НВО СЕКТОРА: Упркос захтевима за забрану одржана промоција књиге "У служби отаџбине" (ФОТО)

Књига пензионисаног официра ЈНА и Војске Србије Веселина Шљиванчанина “У служби отаџбине” представљена је синоћ, а аутор каже да ту и остале књиге пише ради истине, правде и свих честитих и храбрих који су пали за Србију.

Веселин Шљиванчанин (Фото: Јутјуб)

“Храбри људи су дали своје животе и не смеју се заборављати. Ја сам до сада, поред књиге “У служби отаџбине” објавио још три књиге, са циљем да кажем истину, а не како неки кажу да ширим мржњу. Ја кроз моје књиге ширим љубав, да се људи воле, да схвате да смо узалуд и ратовали и гинули и позивам све на овим просторима да влада мир”, рекао је Шљиванчанин на трибини у Кући краља Петра Првог.

У сали није било места за све (Фото: Правда) Промоцију књиге организовало је удружење Алетернатива. Група невладиних организација тражила је да скуп буде забрањен уз образложење да је Шљиванчанин осуђен у Хагу али се нису судили као у предходним приликама да покушају да ометају скуп.

НВО нису смеле да дођу (фото: Правда) Простор у Кући краља Петра Првог није могао да прими све заинтересоване па је више од 30 људи остало у дворишту испред. Шта ће Србија приказати на сајму наоружања погледајте ОВДЕ. Извор: Тануг/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шљиванчанин на фронту у Вуковару :
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА