Најновије

ХРВАТИЦА ОПЛЕЛА НАТО: "Уранијум убија Србе, а господин Насмешени није ни трепнуо"

Списатељица Ведрана Рудан већ неко веома гласно говори о последицама НАТО бомбардовања на Србију и како каже веома је поносна на то, јер је једина, или једна од веома ретких која је јавно проговорила на ову тему.

Ведрана Рудана (фото: Јутјуб принтскрин)

- Клинтон је геноцидирао Србе на рате. Ни Хрвати нису боље прошли. Никада нећемо сазнати колико је бомби бачено у Јадран. Ипак, Срби и Албанци на Косову највеће су жртве. Господин Насмешени учинио је то, а да није ни трепнуо - поручила је Рудан у интервјуу за Блиц додајући да су "неки преживели Холокауст, али осиромашени уранијум неће нико".
Чувена хрватска књижевница истиче да нико ни у Хрватској ни у Србији не говори истину и да се не води рачуна о здрављу обичних људи.
- Кад се разболи неко од политичара или ових који су се обогатили на отимачини, они се лече у најбољим светским клиникама. Мали људи чекају смрт у некој рупчаги која се зове "болница" - рекла је Рудан.
Она се осврнула и на недавно одржану инаугурацију Александра Вучића чији је гост била хрватска председница Колинда Грабар Китаровић.
- Ако неко мисли да је у Београд дошла "Хрватска" тај се грдно вара. Колинда је "америчка дјевојка", Вучићу је на ноге дошла "Америка", а не "Хрватска", што је за вас много битније јер Хрватске ионако нема. Ипак драго ми је да је била на инаугурацији. Нема аполутно никаквог смисла да даље ратујемо. Ни вербално - закључила је Ведрана Рудан. Аустријанци поручују: "Отерајте Турке и Арабљане са Балкана". Опширније ОВДЕ. Извор: blic.rs, Vestionline

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ведрана Рудан као часна сестра прави шоу у програму
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА