Најновије

Српски саватисти освојили пет медаља на Светском првенству (ФОТО)

На Светском првенству у комбат саватеу за јуниоре, сениоре и сениорке, у Вараждину, репрезентација Србије освојила је две златне и три бронзане медаље, што јој је донело треће екипно место у конкуренцији 25 држава.

Репрезентација Србије у Саватеу (Фото: Савате савез Србије)

Златне медаље освојили су Бојан Ђекић (КБС Нови Сад) до 85кг и Јован Стевановић (СК „Горан Остојић„, Београд) до 70кг обојица у јуниорској конкуренцији.

Бронзане медаље освојили су: сениор Горан Сучевић (Банат,Зрењанин) до 80кг и јуниори  Здравко Богичевић ( СК „Горан Остојић„) до 80кг и  Радоје Стевановић (СК „Горан Остојић) до 65кг.

Валентина Кери (Сента) и Тијана Вуковић (Победник, Београд) избореле су финале Светског првенства најесен у Француској. Без медаља су остали Сандра Маран (Гард,  Вршац) и Петар Урошевић (Стара Пазова).

Са такмичарима у Хрватској су били селектор Мирослав Оџић из Новог Сада, тренери Дејан Гавриловић из Београда, Слободан Попов из Зрењанина, Срђан Надрљански из Новог Сада и Михаљ Халас из Сенте. Маја Оџић из Новог Сада је била врховни судија првенства, а Велимир Карановић и Јован Дојчиновић из Београда и Александра Оџић из Новог Сада су делили правду. Шеф делегације био је председник Миодраг Ракић из Руме.Покровитељ наступа репрезентације било је  Министарство омладине и спорта.     Једини снимак како се Брус Ли борио ван филмског платна можете погледати ОВДЕ. Извор: Дневник

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Репрезентација Србије у савате боксу, постигла је велики успех на одржаном Балканском првенству у Руми
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА