Најновије

ВУЛИНОВ ПРВИ МЕТАК: "Он воли да пуца, ја не волим" (ВИДЕО)

Председник Србије Александар Вучић препустио је у фабрици муниције у Узићима министру одбране Александру Вулину да испали „први метак“ у простору у којем се муниција тестира.

На отварању фабрике муниције у Узићима (Фото: Министарство одбране Републике Србије)

„Он воли да пуца, ја не волим“, рекао је Вучић новинарима и додао да ће зато Вулин сад тај први метак да испали, у тунелу за тестирање. Александар Вучић је то рекао на опаску новинара да је обећао Вулину да ће први пуцати. Више о СДПР-овој фабрици муниције у коју је иложено 90 милиона евра, прочитајте ОВДЕ. Председник Србије је, иначе, на питања хрватских новинара, у петак у Дубровнику, поводом избора Вулина за министра одбране, а с обзиром на његове изјаве које су таласале хрватску јавност, рекао да је он, а не Вулин, врховни командант српских оружаних снага, ипак ни сам Вулин није остао дужан Хрватима на изнесене прозивке, а шта им је поручио као министар војни, прочитајте ОВДЕ. Узвор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је министар Вулин, на свом ЈуТјуб каналу, сада као министар одбране Републике Србије, представио отварање фабрике у Узићима:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА