Најновије

ВУЧИЋ О СЛУЧАЈУ "ПОНИКВЕ": "Американци већ имају базу у Србији"

Снага српске политике је да не пристајемо ни на какве ултиматуме, поручио је данас председник Србије Александар Вучић, одговарајући на питања новинара у вези оцена премијерке Ане Брнабић о позицији Србије по питању ЕУ и Русије.

Александар Вучић у Кикинди (фото: Танјуг видео принтскрин)

Председник Вучић је рекао да не зна шта је ко с ким разговарао, нити да ли је неко некоме давао какве транскрипте, али да има пуно, бескрајно поверење у Ану Брнабић и да се нада да неће због тога зажалити.
"Србија се налази на европском путу", рекао је Вучић, али је додао да нико Србији не може да поставља ултиматуме у вези њених пријатељстава.
"То је снага српске политике. И биће наша снага да смемо да кажемо бобу боб, а попу поп", истакао је председник.
Рекао је да се то никоме не свиђа, али да је он управо за такву политику добио мандат грађана на изборима, три пута, највећи у историји Србије.
Не знам за транскрипте
Нити знам, нити сам улазио у то шта ко разговара са било ким, а не знам да ли је било ко давао транскрипте, нити ме то занима, рекао је данас председник упитан да прокоментарише интервју премијерке Ане Брнабић за Блумберг, али и јучерашњу изјаву руске стране на ту тему, те додао да у њу има пуно поверење.
"Знам шта она мисли, шта жели, знам на каквом се путу Србија налази и уверен сам да ће такву политику влада водити", рекао је Вучић... 
САД имају базу у Србији
Председник Србије Александар Вучић негирао је данас писање листа "Данас" да САД траже да отворе базу на Пониквама и подсетио да Америка већ има своју базу на територији наше земље - Бондстил.
"САД већ имају своју базу на територији Србије, то је Бондстил. Ми желимо да имамо своје центре", поручио је он у изјави новинарима. Зорана Михајловић правдала Ану Брнабић што се правдала амбасадору Русије Чепурину, опширније ОВДЕ. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Након што је Вучић испробао нови фијат, наступио је штрајк
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА