Најновије

Промоција књиге која нас учи како да се ослободимо страха!

Позивамо вас на промоцију књиге „Од сада без страха“ Бебе Бајалски која ће бити одржана у понедељак, 17. јула у 18 сати у Делфи Цафéу у СКЦ-у.

„Од сада без страха“ (Фото: Лагуна)

О томе како да претворимо страх у животну енергију, поред ауторке, говориће др Марија Ђорић, политиколог, др Невенка Поповиц-Шевић, стручњак за маркетинг, и адвокат Андреја Бошковић.
Књига „Од сада без страха“ доноси сазнања о томе како пребродити страхом испуњене школске дане, може ли се савладати трема пред публиком, шта то разједа пријатељства, зашто водимо лажне разговоре, када се губи способност слушања других, постоји ли тајна успеха у преговорима, зашто мужевност и женственост губе своја упоришта, како заштитити себе од насиља, када треба рећи не.

Драматизацијом конкретних ситуација из свог живота, детаљним тумачењем проживљених догађаја, у којима ће свако од нас препознати и своја искуства, Беба Бајалски нам у овој књизи демонстрира не толико технике одбране од страха колико принципе на којима морамо засновати своје постојање како бисмо се успешно суочили са осећајем угрожености.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА