Најновије

СИНИША МАЛИ: "Сигуран сам да ће Вучић..."

Функционер СНС, министар здравља Златибор Лончар и градоначелник Беогарда Синиша Мали кажу да су сигурни да ће председник напредњака донети најбољу одлуку о томе ко ће га наследити на челу странке и да ће они ту одлуку подржати.

Синиша Мали (Фото: Јутјуб)

На питање имају ли идеју ко би могао да буде наследник Александра Вучића и какве би карактеристике требало да има, Лончар је рекао да је сада рано да се прича о томе, али да ће он свакако имати његову подршку.
- „Вучић је жив и здрав и врхунски ради свој посао и нема разлога да сада причамо о томе, јер је много посла започето“ - казао је он.
Градоначелник Београда Синиша Мали рекао је да је сигуран да ће "његов пријатељ" и председник Србије донети најбољу могућу одлуку.
Вучић је до сада показао да на прави начин и са правом визијом води ову земљу и сигуран сам да ће и та одлука бити права, рекао је он. Лидер СНС најавио је да ће 2019. предложити наследника на челу странке.

Лончар: Свака част Вучићу

Лончар каже и да напади на председника Александра Вучића више говоре о онима који га нападају него о њему, наводећи да Вучић има подршку велике већине грађана за све што ради.
Лончар је рекао да се Вучић са својим тимом бори за здраву Србију, а основа за то је, каже, да се плаћа порез, јер без тога држава не може да функционише.
- Свака част председнику Александру Вучићу што се овако носи са свим нападима и прозивањима. Само он и његова породица знају како му је - рекао је Лончар новинарима у Београду.
Према његовим речима, толико ружних речи и вређања на рачун Вучића говори, пре свега, о онима који то изговарају, а најмање о самом Вучићу.
- Апелујем на све да пре него што било шта кажу о неком другом погледају у огледало и размисле о себи - рекао је Лончар.
Он је истакао да Вучић има његову апсолутну подршку за све што ради и, што је најважније, има подршку већине градјана Србије.
Вучић се, додао је Лончар, са својим тимом бори за "чисту и здраву Србију".
- У томе морамо да му помогнемо сви, да нам свима буде боље, јер имамо обавезу због наше деце, да она живе у здравој Србији - рекао је Лончар.
Основа за то, назначио је, јесте да се плати порез, јер држава не може да функционише ако се порез не плаћа. Погледајте ОВДЕ шта Србији доноси посета председника Турској. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је Синиша Мали говорио о Херцеговачкој:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА