Најновије

У ВЛАДИ ЗАДОВОЉНИ: Ево шта доноси посета Турској!

Министар Расим Љајић каже да је током посете председника Вучића Турској око 150 привредника најавило свој долазак у Србију.

Влада Србије (Фото: Јутјуб)

Министар трговине, туризма и телекомуникације Расим Љајић каже да у Србији има више од 400 фирми турских инвеститора, а да је посета председника Србије Алксандра Вучића тој земљи и најава доласка 150 привредника, нови замајац за економску сарадњу Србије и Турске.
- Турске инвестиције у Србију већ постоје. У Србији недељно долази један турски инвеститор који је заинтересован за улагање у нашу земљу. Углавном се ради о текстилној индустрији. Више од 400 привредна друштва основали су Турци у Србији - рекао је Љајић за РТС.
Он каже да је посета председника Србије Александра Вучића Турској и најава доласка 150 привредника нови замајац за економску сарадњу Србије и Турске.
Говорећи о предстојећем самиту у Солуну и развоју економске сарадње Србије и Грчке, министар је рекао да постоји велика шанса да сарадња буде на вишем нивоу.
- Грчка је 23 трговински партнер Србије, обим робне размене је прилично мали, мањи од 400 милиона евра, а наш извоз је дупло мањи од увоза - појаснио је Љајић.
Он је подсетио да је Грчка до економске кризе била међу 10 највећих инвеститора у српску привреду, те да сарадњу са том земљом треба унапредити, а самит је прилика за то. Погледајте ОВДЕ како је Вучић напао Зорану. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако су изгледале борбе у близини Ал Баба:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА