Најновије

Процуриле скроз голе слике Александре Суботић: Очајна је, моли све да јој опросте! (ФОТО)

Александра Суботић и након ријалитија Парови привлачи пажњу на себе, а јуче се нашла у јако непријатно ситуацији када је један таблоид објавио њене експлицитне фотографије.

Александра Суботић (Фото: Фејсбук)

Александру је папарацо усликао док се купала и сунчала на Ади и то у топлесу. И у ријалитију се знала сунчати у топлесу, што говори видео испод. Суботићева је очајна што су овакве фотографије испливале, па се јавно извинила својим фановима и замолила да јој опросте. - Ја се извињавам својој подршци на овим сликама. Била сам са мужем на Ади и мало смо се опустили после напорног радног дана, нисмо имали идеју да ће нас ухватити папараззо. Шта да вам кажем сем извините! - написала је Александра на свом Инстаграму.

А потом им је упутила и извињење на Фејсбуку:

Подсећања ради, Александра Суботић освојила је треће место у петој сезони ријалитија "Парови" иза Слађане Слађе Петрушић и побреднице Далиле Мујић. Њено учешће у луксузној земунској вили је обележила веза са бившим фудбалером из Новог Сада, Давидом Драгојевићем. Њих двоје су неретко имали секс пред камерама, Суботићка је потом затруднела, али убрзо и побацила. Такође, њен боравак у "Паровима" су обележили породични скандали у којој су укључене три фамилије Суботић-Чабаркапа-Пантовић.
Џенифер Лопез потпуно голу у 48. години можете погледати ОВДЕ.
Извор: Свет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Александра показала груди
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА