Најновије

ТРАМП: Путину би више одговарало да је Хилари у Белој кући (ВИДЕО)

Амерички председник Доналд Трамп дао је у Белој кући ексклузивни интервју оснивачу CBN телевизије, Пету Робертсону, где су разговарали о Северној Кореји, руском председнику Путину, тероризму и многим другим актуелним светским темама.

Трамп и Путин (Фото: Јутјуб/ kremlin.ru)

Причајући о недавном сусрету са Владимиром Путином на самиту Г20 у Хамбургу, истакао је да постоје питања око којих ипак могу да се сложе.
"Он жели оно што је добро за Русију, ја шта је добро за САД. У случају Сирије мислим да можемо да се сложимо и постоји још много ствари где је позитивна ствар када се слажете са неким. Мислим да смо имали добар састанак, лице у лице, трајао је 2 сата и 15 минута. Мислим да се лепо слажемо и то је добра ствар. Људи кажу да ми не треба да се слажемо, али ко су ти људи", рекао је.
Трамп сматра да би Путин био много срећнији са Хилари Клинтон у Белој кући.

 
"Ми смо најмоћнија земља света и постајемо све моћнији и моћнији јер се ја залажем за јаку војску. Примера ради, да је Хилари победила наша војска би била десеткована. Наша енергија би била много скупља, а то је оно што Путин не воли код мене. И зато се питам зашто би ме он желео? Јер ја од првог дана желим јаку војску, а он то не жели да види", прецизан је амерички председник.
Шта Руси очекују од Путина погледајте ОВДЕ.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Састанак Путина и Трампа у Хамбургу
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА