Најновије

ТЕЖАК ПОРАЗ СНС НА ИЗБОРИМА: Напредњаци почишћени, освојили 0 мандата (ФОТО)

Српска напредна странка тешко је поражена на једном бирачком месту у Браничевском округу где су одржавани изборе за савете месних заједница.

Тежак пораз СНС у Породину (Фото: Јутјуб)

У месној заједници Породин коалиција СНС-Покрет социјалиста није освојила ни један мандат док је 15 мандата освојила Боља Србија са листом независних кандидата. Укупно се бирало 15 кандидата тако да је Боља Србија апсолутни победник ових избора. Кандидат Боље Србије Драги Чичић освојио је највише гласова на овом бирачком месту.

Jaчи од Вучића - Драган Чичић добио највише гласова  (Фото: Правда) СНС је боље прошла у МЗ Симићево где су у коалицији са Покретом социјалиста освојили 6 мандата, исто толико је освојио и СПС док је Боља Србија освојила 2, а група грађана 1. Лидер Боље Србије је Драган Јовановић, председник Општине Топола. Странка Боља Србија је у јуну изнела заједничку политичку платформу са Народним слободарским покретом Мирослава Паровића и Српском Мрежом Владана Глишића.

Владан Глишић(Српска мрежа),Мирослав Паровић (НСП),Драган Јовановић (Боља Србија)Фото: Mc.rs Шта Народни слободарски покрет каже о  притисцима Запада на Србију погледајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вучићева еуфорија због резултата на неколико поновљених места за председника Србије.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА