Најновије

СПРЕЧЕН НАПАД НА ТАРТУС: Терористи маскирани у сиријске официре сели у ауто-бомбу и дали гас! Уследила је жестока експлозија! (ФОТО)

Сиријске снаге безбедности спречиле сиу, током претходне ноћи, велики напад који су терористи плаинрали да изведу у лучком граду у ком се налази руска поморска база.

Илустрација (Фото: ЈуТјуб)

Након што је током јучерашњег дана спречен троструки самоубилачки напад у Хами, сиријске снаге безбедности спречиле су и терористички напад у Тартусу. Напад је заустављен након што су снаге безбедности откриле самоубилачко возило на аутопуту Хомс-Тартус. У возилу су се налазила двојица терориста - један прерушен у официра Сиријске арапске армије (САА), а други се представљао као његов лични возач. Терористи су разоткривени на контролном пункту (САА), након чега су се дали у јурњаву аутопутем. Сиријски безбедњаци су кренули у потеру, а терористички аутомобил је експлодирао након првих хитаца патроле која је јурила за њима. Права је срећа да у снажној експлозији, карактеристичној за самоубилачка возила, нико осим двојице терориста није настрадао нити је повређен. Сиријски војници објавили су фотографије остатака самоубилачког возила, као и оно мало што је остало од самих терориста, који су се, највероватније, упутили према руској поморској бази у Тартусу.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Завирите у руску војну луку у Тартусу
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА