Најновије

ИСПОВЕСТ КУГУАРКИ: Када сазнате шта све млађи мушкарци могу и ви ћете их јурити

Зреле жене могу бити заинтересоване за млађе мушкараце, који су врло окретни, активни и пуни енергије.

Она воли млађе мушкарце (Фото: bangbrosnetwork.com)

Ниједну жену неће привући мушкарац који је прикован за кревет и који се умори док се попне уз степенице, посебно ако је та жена врло активна. Млађи типови имају јачи сексуални нагон и природно су врло гладни за женским телом.
Ово су исповести  девојака, којима разлика у годинама не смета и не пада им на памете да се забављају са својим вршњацима.
- Увек сам се забављала са млађим мушкарцима. Први са којим сам била у вези, био је тачно годину дана старији од мене, док је код последњег разлика била четири године. Недавно сам сазнала да музичар у кога сам се заљубила има 21, док сам ја 10 година старија - рекла је Катарина.
Мислим да нема ништа лоше у томе када се жене забављају са "пилетином" - мој отац је био млађи од маме, ујак такође, чак и је брат млађи од своје супруге. То је тотално нормално у мојој породици.
Старији момци су најгора ствар која може да ти се деси. У почетку сам на апликацијама за упознавања стављала горњу границу 39 година, али сам се брзо покајала. Човече, могла сам да осетим очај у њиховом гласу док смо разговарали.
Они су досадни, преозбиљни, не воле да ћаскају и теме су им везане за креирање породице и потомке. Није би много требало да претрагу сузим на 34 године.
Касно сам сазрела и имам осећај као да заостајем са неколико година за својом генерацијом. Мој нагон за млађим момцима вероватно има везе са чињеницом да сам прилично незрела за моје године и да су неке од мојих другарица почињале да спавају са момцима, ја нисам ни добила менструацију.
Брак, бебе и кредит за стан ми тренутно нису у првом плану, иако сам закорачила у четврту деценију. Делимично због тога што ми финансијска ситуација не дозвољава, али пре свега зато што уживам у свом слободном, номадском начину живота.
Слично мишљење има и Николина (33), која има обичај да током путовња у иностранство упознаје типове, који су углавном млађи од ње.
- Ја се одувек забављам са млађим мушкарцима. Мислим да то има везе са мојим начином живота, јер сам везана за сезонске послове. Тренутно имам момка, који је седам година млађи од мене и за сада све функционише како треба. Млађи момци су занимљивији, спремни за авантуру и увек имају позитиван став за разлику од старијих. Да не причамо о квалитетнијем сексу и колико су згоднији.
Једном сам упознала момка, кренули смо на пут, а да нисам ни знала колико имам година. Уопште ми није пало напамет да га питам. Да ли би та информација нешто променила?
Прштао дивљи секс на фестивалу у Хрватској. Пар се "дохватио" на трибини током концерта. Тај снимак можете погледати ОВДЕ.
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Српске секси водитељке Топ 10 најлепших водитељки Србије
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА