Најновије

НАТО ПРАВИ КРИЗУ И ШАЉЕ ВОЈСКУ У ЦГ: Разоткривени тајни планови Западног војног савеза!

НАТО пакт намерно изазива политичку кризу у Црној Гори како би имао повод да пошаље стотине специјалаца у ту државу и тако додатно учврсти свој положај на Балкану!

НАТО војници (Фото: Синхуа)

На овај опасан план западне војне алијансе упозорио је Филип Ковачевић, угледни професор геополитике на Универзитету Сан Франциско у Калифорнији. Према његовим речима, црногорска влада и њени инострани ментори планирају хаос у Подгорици зато што већина грађана не жели чланство у НАТО.
- Они планирају заоштравање ситуације како би после позвали НАТО да реагује и тобоже заштити земљу. Тај сценарио би довео до стационирања стотина специјалаца у Црној Гори, што би још чвршће укоренило НАТО на Балкану. То и јесте суштина стратегије атлантистичких центара моћи: константна нестабилност и страх, јер једино тако се становништво може држати под контролом... Црногорска влада је луткарско позориште, нелегитимна дружина која је приватизовала политичке одлуке. На слободном референдуму већина грађана би одбацила одлуку о уласку у НАТО. Зато референдум није ни организован - рекао је Ковачевић у интервјуу за "Спутник", напомињући да би и Србија због те ситуације могла да се нађе у проблему. Ни Хрвати неће руску помоћ за гашење пожара, а шта је њихов "разлог" погледајте ОВДЕ.
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Марко Милачић: Не улази Црна Гора у НАТО него НАТО у Црну Гору
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА