Најновије

ЕПИЛОГ ЗВЕРСТВА У РАКОВИЦИ: Мали сменио директорку Центра за социјални рад!

Управни одбор Градског центра за социјални рад донео је данас одлуку о престанку овлашћења в. д. директора те институције Микаини Стевановић, а након предлога градоначелника Београда Синише Малог.

Микаина Стевановић (фото: Јутјуб принтскрин)

Одлука Управног одбора је донета уз сагласност и консултације са министром за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зораном Ђорђевићем. О разрешењу и постављeњу новог в. д. директора Градског центра за социјални рад одлучиваће се на наредној седници Скупштине Београда.
Градоначелник Београда претходно је најавио да ће, уколико извештај покаже неправилности у раду Центра за социјални рад, одговорни бити санкционисани.
Такође, градоначелник је раније дао налог за значајно повећање обезбеђења у одељењима Градског центра за социјални рад, па ће до краја јула на пословима обезбеђења бити ангажовано двоструко више људи.
Град Београд континуирано ради на унапређењу положаја корисника Градског центра за социјални рад, али и социјалних радника, како би се постигла пуна реформа центара за социјални рад и како више никада не би дошло до трагичних догађаја попут оних испред одељења Центра на Новом Београду и у Раковици. Задавио је сина, а потом заклао жену испред центра за социјални рад у Раковици, читајте ОВДЕ. Извор: Беоинфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Гостовање Миакине Стевановић свега два дана пре монструозног убиства испред центра за социјални рад у Раковици
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА