Најновије

НОВИ ТАЈМ ОТКРИВА КОЛИКО СЕ АМЕРИКА БОЈИ ПУТИНА! Бела кућа имала спремну војску, ако их Руси нападну на дан избора (ФОТО)

На насловној страни новог броја магазина Тајм, који ће бити пуштен у продају 31. јула, налази се портрет председника Русије Владимира Путина, јављају руски медији.

Путин (Фото: kremlin.ru)

Лице руског лидера назире се у безброј сивих икона које симболизују корисничке налоге на друштвеним мрежама, наводе руски медији позивајући се на извештај америчког часописа.
На насловницу је стављен и наслов главног чланка броја: Тајни програм који је требало да сруши Путинов план за изборе!
Аутор материјала, Масимо Калабрези, поново покреће тему руског мешања у америчке изборе и тврди да се Вашингтон раније припремио за могуће сајбер-нападе. 
Према његовим подацима, администрација председника Барака Обаме је припремила план ванредних мера у случају сајбер-напада на дан америчких избора. 
На дан избора је било предвиђено формирање "Командног центра" и "Центра за стратешке информације и операције", што је требало да поједностави сакупљање саопштења о прекршајима на изборним местима.
Наводи се да, у случају "значајног инцидента", Бела кућа је намеравала да пошаље на бирачка места наоружане припаднике федералне полиције, јединице војске и покрене програме за борбу против пропаганде.
Руси и Американци пале Балтик и Балкан. Путин шаље 100.000 војника, а шта ће бити са Србијом читајте ОВДЕ.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Путин одговара на новинарска питања о Косову и Криму 
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА