Најновије

САНА НА НОГАМА: Хути крећу на Израел (ФОТО)

Масовним окупљањем грађана и војске у Сани, становници Јемена желели су да покажу солидарност са народом Палестине поводом најновијег насиља које је избило у Израелу и Палестини.

Скуп у Сани (Фото: Ал Мисирах)

Велики број наоружаних припадника безбедностних снага узвикивао је слоган Хута који позива на уништење Израела и носили су палестинске и заставе Јемена.

Скупу се обратио председавајући Револуционарног комитета Мохамед Али Ал Хути који је рекао да свом снагом дају подршку Ал Акса џамији и Палестинцима. Он је позвао да се у сви насељима одрже скупови подршке Палестинцима.

Он је позвао на пружање отпора САД и Израелу, као и свима другима који врше агресију на Јемен и Палестину. Он је поновио спремност да уђе у рат са САД и Израелом и стане у одбрану Палестине и Либана против оних који их нападају.

Подсећамо предходно је Абу Малек Ал Хути, вођа покрета Хута, најавио да ће пружити помоћ Палестини и Либану у рату против Израела. Обојица су Израел назвали "ционистима". Шта је тачно рекао Абу Малек Ал Хути погледајте ОВДЕ.

Како гласи ратни поклич Хута од ког се леди крв у жилама Израелцима и Американцима погледајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА