Најновије

ОБРАДОВИЋ: Вучићеви људи и партијске фирме су преузели Србију, а криминалци су део система (ВИДЕО)

Лидер Српског покрета Двери Бошко Обрадовић оценио је у емисији “Да се не лажемо” да је актулена власт СНС ушла у тоталитарну фазу, у којој се гуши глас опозиције и другачије мишљење, а држава постала полумафијашка организација.

Лидер Српског покрета Двери Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

"Слобода говора је оно на шта су је власт тренутно кренула да удари. Угашени медији, угашен парламент, угашена регулаторна тела и народ више нама одакле било шта да чује", закључио је Обрадовић.
Према његовим речима, Александар Вучић на све начине покушава да у јавности о себи направи позитивну слика, иако је реалност потпун другачија. 
"Главни проблем у политици Александра Вучића је што себе покушава да представи као поштењачину, а читав његов историјат је састављен од нечасних потеза, од издаје Војислава Шешеља, па надаље", рекао је Обрадовић.
Као још један пример Вучићевог лажног поштења је навео функционисање државе, коју је потпуно преузели људи из његовог окружења и СНС. 
"Држава је постала полумафијашка или полукриминална организација. Вучићеви кумови, брат и партијске фирме су преузели све послове у Србији. Сви који су преко странке добили посао, дају СНС 10 одсто своје зараде, а они који су на вишим позицијама и целу једну плату годишње. Тај новац се опере преко донација које се дају странци у кампањи, па имамо случајеве да су многи донатари уплатили исти износ од 40.000 динара", рекао је Обрадовић.
Лидер Двери истакао је је да је власт тесно повезана са људима из подземља. 
"Водећи криминалци су део система. Најочитији случај је случај Александра Станковића или Салета Мутавог који је послат са Звездиног севера на Партизанов југ како они не би ништа скандирали против Александра Вучића. Осим тога, он је правоснажно осуђен, али није ишао на издражавање казне затвора", рекао је Обрадовић.
Обрадовић је оценио да је нови омбудсман Зоран Пашалић постављен на ту функцију да би био брана према оправданом бунту грађана против власти.
"Ако је ставио у фиоку случај сексуалног узнемиравања 10 жена, шта ће тек сад да стави у фиоку", рекао је он.
“Јуче сам цео дан у кулоарима Скупштине слушао да је Пашалић био власник неког стриптиз бара у Београду. Ако је то тачно онда је то стварно скандал”, рекао је Обрадовић.
Лидер Двери сматра да би све опозиционе странке које нису у договору са Вучићем требало да седну за сто пре београдске изборе, оцењујући да Чедомир Јовановић, Ненад Чанак и Војислав Шешељ нису опозиција.
"На том састанку требало би да се договоримо о минимуму поштених услова за излазак на изборе. Ако не буду испуњени, онда не би требало да изађемо на њих, па да се потпуно разоткрије тоталитаризам. Нека на изборе изађе само СНС и њихова опозиција", рекао је он, напомињући да би у случају да изласка на изборе странке опозиције требало да се групишу у идеолошки блиске коалиције.
Руси и Американци пале Балтик и БалкаН. Путин шаље 100.000 војника, а шта ће бити са Србијом погледајте ОВДЕ.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Обрадовић: Кога ће да штити нови Заштитник грађана?
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА