Најновије

Због ове једне особине сваки мушкарац ће вас оставити! Да ли вам је то нормално?

У истраживању о најчуднијим разлозима због којих су мушкарци остављали жене, пронађена је једна особина коју су мушкарци издвојили као најгору.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Такмичарски дух уопште није лоша ствар, а судећи према истраживању објављеном на порталу „Yоур танго“, ова особина је веома непривлачна мушком роду. Управо због ње, мушкарци су спремни да побегну из везе.  “Имао сам девојку која је увек морала да буде боља у свему”, изјавио је један од учесника. 
“Ако сам ја имао лош дан на послу, она је имала лошији, ако мене боли глава, њу је неки дан болела још јаче… све је било такмичење, и добре и лоше ствари.”  “Један од главних разлога за раскид са бившом била је свађа настала након што сам сломио прст”, рекао је други и додао: “Уместо да ми каже нешто лепо, кренула је да прича како је она у детињству сломила руку и да је мање плакала него ја око прста. Морала је да победити у свему, увек, а временом је постало толико напорно да сам побегао.”  Тако се превелика потреба за такмичењем показала као један од најчешћих разлога за раскид. 
Шта ви мислите, да ли је ова особина заиста толико иритантна или је реч о томе да мушкарци тешко прихватају пораз? Најновију слику Станијиног међуножја можете видети ОВДЕ. Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Андријини савети за успешан секс.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА