Најновије

ТЕКСАШКИ МАСАКР У ШВАЈЦАРСКОЈ! Двометраш моторном тестером секао људе по улици, погледајте га! (ФОТО/ВИДЕО)

Нападач који је био наоружан моторном тестером, повредио је најмање петоро у Швајцарској, према извештајима локалне полиције. Двоје рањених има озбиљне повреде и животно су угрожени, а овај део града је евакуисан и затворен. Нападач се налази у бекству, а полиција је саопштила да га је идентификовала.

Шафхаузен, хитна помоћ на лицу места (фото: Јутјуб принтскрин)

Полиција претражује град Шафхаузен, а очевици су заробљени у радњама. На снимцима се види како купци у паници гледају док полицајци блокирају улице. Власник једне радње је рекао да је видео човека како шета улицом са моторном тестером у рукама.
Како се наводи, нападач је висок око 190 центиметара, ћелав је и запуштеног изгледа. Верује се да вози "фолксвагеново" возило са швајцарским регистарским таблицама. Швајцарска полиција је објавила фотографију нападача.

Према локалним медијима, један старији мушкарац је превезен у болницу са повредама главе. Тамошња полиција је инцидент назвала "специјалном ситуацијом" која је у току. Али је истакнуто да није у питању терористички напад.
У акцији учествују и хеликоптери из ваздушне службе спасавања.
Полиција је упозорила становнике града да буду опрезни док је наоружани нападач у бекству.
Према писању локалних медија, пронађено је његово возило, а грађанима се саветује да буду опрезни. У Банатским Карловцима човек је нашао женине љубавне поруке на Фејсбуку... Узео је нож и уследио је хорор, опширније ОВДЕ. Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

У овој кући се десио оригинални Тексашки масакр по којем је снимљен хорор филм
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА