Најновије

ЧЕКА ЛИ ИСТО СРБИЈУ? Трамп бесан на Украјину због изборне подршке Клинтоновој, ево какве мере тражи!

Председник САД Доналд Трамп позвао је на покретање истраге против Украјине за подршку кандидата за председника Демократске партије Хилари Клинтон за време изборне кампање.

Доналд Трамп љут (фото: Јутјуб принтскрин)

„Украјински покушаји саботаже Трампове кампање — ’рад у тишини на ојачавању Клинтонове‘. Где је онда истрага државног тужилаштва?“, написао је Трамп на Твитеру.
Председник је оптужио државног тужиоца Џефа Сешонса да је заузео „веома слаб став према преступима Хилари Клинтон“. Према његовим речима, вршилац дужности директора ФБИ Ендрју Макејб је „добио 700.000 долара од Хилари“.
Раније је Бела кућа оптужила Кијев за мешање у председничке изборе у САД прошле године. Према речима прес-секретарке Саре Сандерс, Национални комитет Демократска партије „фактички је сарађивао“ са украјинском амбасадом у покушајима да се пронађу компромитујуће информације о противницима. Све то се добро показало, нагласила је она.
Амбасада Украјине је негирала оптужбе, нагласивши да Кијев није држао било чију страну за време предизборне трке. Трамп попушта и у Сирији, укида програм ЦИА у тој земљи, читајте ОВДЕ. Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

- Зашто сте подржали Хилари? - Зато што сам паметан!
Зато што сам паметан, ремикс
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА