Најновије

СКИНУЛА САМ СЕ ПРВИ ПУТ НА НУДИСТИЧКОЈ ПЛАЖИ АДЕ: Други нудисти су ме понизили коментарима и заувек отерали!

Нудистичке плаже још увек представљају табу тему и нешто о чему људи не причају често јавно, иако је у питању 21. век. Марина (25) из Београда одлучила је да први пут оде на Аду Циганлију и скине се у топлес. Међутим, због реакције осталих нудиста одлучила је да више никада не посети ово место. Ово је њена исповест.

Нудистичка плажа на Ади Циганлији (фото: Јутјуб принтскрин)

- Одувек ме је привлачио нудизам, али никада нисам имала храбрости да одем на Аду и скинем се. Имала сам осећај да ће сви гледати у мене и да ће ми због тога бити врло непријатно. Дечко је полудео када је чуо да желим да идем, па сам одустала од те идеје - испричала је Марина за портал Телеграф.
Када је коначно скупила храброст и отишла на Аду, доживела је непријатно искуство које ће, како каже, памтити док је жива.
- Слагала сам дечка да идем код другарице, нисам желела опет да се свађам са њим. Морам признати да сам била помало скептична јер сам чула разноразне приче. Како сам се приближавала нудистичкој плажи, страх је био све већи. Шта ако наиђем на неког пријатеља или рођака, шта ћу онда? Неколико тренутака касније нашла сам се међу нудистима који су најнормалније шетали поред мене - додала је она узбуђено.
Како каже, најтеже је било скинути се испред тих људи.
- Била сам поприлично збуњена. Раширила сам пешкир, нисам знала где ћу. Имала са осећај да сви знају да сам ту први пут. Почела сам да се скидам, било ми је много непријатно. Остала сам у топлесу, па сам брже боље појурила у воду. Осећај је био прелеп, ипак ми је било драго што сам дошла. Али, како сад изаћи из воде? На сву срећу поред мене се одједном створила девојка која је била скроз нага.
- Приметила је да ми је непријатно. Признала сам јој да сам ту први пут, мада је она то већ знала. Заједно смо изашле из воде и најопуштеније сам легла на пешкир. Већ у следећем тренутку чула сам нешто што ћу памтити док сам жива. Поред мене је лежао старији брачни пар, чула сам да ме гласно коментаришу. Тачније, сметало им је што сам у топлесу.
- Господин је упитао своју супругу: "Какав је ово начин да долази овде у топлесу? Тамо јој је плажа где се купају обучени, па нека буде у топлесу. Овде ако хоће да се купа мора да се скине скроз. Сигурно је дошла само да би сви бленули у њу, а тамо је међу обученима нико не би приметио." - испричала је Марина видно шокирана.
Речи његове супруге су је још више повредиле.
- Она се затим окренула према њему и кроз смех му је гласно рекла: "Па погледај на шта личи, само овде и могу да је гледају. Тамо не би успела да навата никога, па је дошла овде само због тога!" Схватила је да сам је чула, па је скренула поглед. Обукла сам се, покупила свој ствари и отишла. Ово је први и последњи пут да сам отишла тамо.
- Уместо да буду срећни што све више људи жели да дође на нудистичку плажу, они их својим одвратним коментарима терају. Осећала сам се ужасно, била сам понижена као никада до сада - закључила је она. Она ради у Градској чистоћи, али кад се скине, завртеће вам се у глави, погледајте ОВДЕ вреле фотке и видео. Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овде се у Београду купају "голаћи"
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА