Најновије

Продао је преко 3 милиона примерака књига: Нова хит књига стигла и код нас!

Роберт Ладлам један је од најпродаванијих писаца на свету, са више од три стотине милиона примерака штампаних књига. "Холкрофтов Пакт" је још једно његово дело које ће оставити утисак на све љубитеље писане речи овог великог писца.

Фото: Промо

Други светски рат је завршен. Тројица нацистичких моћника проневерили су милионе долара од Трећег рајха, а затим извршили самоубиство. Њихов договор, завештање које ће наследити њихово троје најстарије деце, био је да прерасподеле ово огромно богатство међу онима који су преживели страхоте Холокауста. Одштета мора бити исплаћена. Кривица исправљена, греси окајани. Ноел Холкрофт је обичан човек, али и син једног од немачких официра, а његов задатак је да пронађе друге наследнике и покаже се достојним улоге која му је додељена. Међутим, Соненкиндер, „деца сунца“, имају друге планове, они желе да преузму контролу над милионима и успоставе нацистички Четврти рајх.
Када Ноел покуша да испуни своју судбину, наћи ће се у застрашујућем кошмару – пред документом којим ће потписати своју смртну пресуду, а већ крхком свету нехотице задати тежак ударац.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Књига за слушање - Роберт Ладлам: Фактор смрти 1

Наставак

Књига за слушање - Роберт Ладлам: Фактор смрти 2
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА