Најновије

БОГАТИ АЛБАНАЦ ДОБИО БАТИНЕ ЈЕР ЈЕ МУВАО ТАМАРУ У "ТОП ХИЛУ": А онда се пробудио трезан и понудио јој јахту на поклон... (ФОТО)

Тамара Ђурић, која се ових дана одмара у Будви, изазвала је међународни инцидент.

Тамара Ђурић (фото: Јутјуб принтскрин)

Наиме, старлету је у ноћном проводу покушавао да смува навалентни Албанац, који је притом био поприлично агресиван. Како би је одбранили, Тамарини пријатељи су га, после бројних мирних покушаја, на крају претукли. Он се сутрадан трезан извињавао и нудио Тамари јахту на поклон.
- Тамара је са пријатељима изашла у будвански „Топ Хил”. Друштво је уживало у свом сепареу, када је атрактивна старлета привукла пажњу једног Албанца. Он је почео да јој се удвара, а како је време одмицало, постајао је све агресивнији. Он је покушавао да јој скрене пажњу на све начине, био је ужасно навалентан. Тамара је на све начине покушавала да му стави до знања да није заинтересована - прича одлично обавештени извор „Ало!”.

Како сазнаје Ало, навалентни Албанац није пристајао на одбијање, а када је прешао границу, избила је туча.
- Тамарини пријатељи су морали да се умешају и да је заштите од њега. Претукли су га и он се тек тада повукао - каже наш извор и додаје да је сутрадан било још луђе.
- Албанац је сутрадан, преко неких људи, дошао до Тамариних пријатеља и извињавао им се. Како би се искупио за своје ружно понашање, довезао је јахту и позвао их све да тамо проведу дан. Имао је само услов да доведу и Тамару на јахту. Она није ништа знала о томе, па кад је закорачила на пловило, чекало ју је изненађење. Албанац јој се извињавао и рекао да жели да јој поклони јахту како би му опростила. Тамара је извињење прихватила, али је поклон одбила - испричао је извор и додао да стaрлета није остала дужна пријатељима за то у шта су је увалили.

- Тамара се после посвађала са пријатељима јер јој нису рекли куда иду. Одмах се из хотела у којем су заједно боравили преселила у други. Још је љута што су је преварили, али вероватно ће им ускоро опростити ову заврзламу - завршава извор „Ало!”. А Иван Гавриловић је потпуно полудео. ОВДЕ можете да видите како језиком задовољава девојку у сепареу ноћног клуба. Извор: Ало!

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Тамара Ђурић испричала све шта јој се дешавало на ВМА: "Изгледала сам као вампир"
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА