Најновије

ИРАЧАНИН СЕЈАО СМРТ У НЕМАЧКОЈ: Из "хеклера" по дискотеци - двоје мртвих и више рањених! (ВИДЕО/ФОТО)

Једна особа је убијена, а четири су теже рањене када је 34-годишњи мушкарац отворио ватру у ноћном клубу у немачком граду Констанцу, саопштила је данас немачка полиција. У сукобу са полицијом, убијен је и нападач.

Дискотека у Констанцу (илустрација: Јутјуб принтскрин)

Напад се догодио око 02.30 часова ујутру.
Како јавља Штерн, нападач је убијен у размени ватре са полицијом. Како је саопштено, реч је о 34-огодишњем Ирачанину који је прошао полицијске обуке. Он највероватније није био тражилац азила, али је живео у Немачкој већ неко време. Штерн такође преноси одговор полиције да је нападач провео у ноћном клубу свега неколико минута.  Немачки медији извештавају да је Ирачанин пуцао из аутоматског оружја, па је највероватније реч о хеклеру. Нападач је умро у болници, где је пребачен пошто је тешко рањен у оружаном сукобу са полицијом, пренеле су агенције.
Напад се догодио око 02.30 часова ујутру.
У сукобима је повређен и један полицајац, а за сада је нејасан мотив напада.
Полиција је навела у саопштењу да су у град стигле специјалне снаге, јер се још не зна да ли је осумњичени деловао сам или има саучеснике.
Мотиви овог напада нису познати. Истрага је у току. А какав је био крвави напад ножем самопослузи у Хамбургу, читатје ОВДЕ. Извор: Правда, Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА