Најновије

ПАЛА ОДЛУКА: Немања Матић званично у Манчестеру!

Српски фудбалер Немања Матић званично је постао члан Манчестер Јунајтеда. Клуб је после више недеља нагађања ново појачање представио на свом сајту.

Немања Матић (Фото: Јутјуб)

Матић је тако обновио сарадњу са менаџером за кога је играо у Челсију Жозеом Мурињом и постао најскупљи фудбалер у историји српског фудбала.
Британски медији су објавили да је реч о суми од око 45 милиона евра, а прави износ ће бити тек накнадно саопштен. Матић је задужуио број 31 у коме је фотографисан у недељу.
Он је потписао уговор на три године, са могућношћу да га продужи на још годину дана. Српски везиста ће у случају останка до краја уговора у Манчестеру дочекати 32. годину. 
За Челси је у другом боравку играо три године после изузетних игара у дресу Бенфике. У Лондон је дошао почетком 2014. године када га је довео управо Жозе Мурињо за 25 милиона евра. Бенфика је тада за свог играча тражила 40 милиона евра, није добила ту суму. Сада су "Плавци" тражили више од 50 милиона, али су прихватили нешто мање новца. 
Матић је са Челсијем два пута освајао Премијер лигу, али од доласка Антонија Контеа на клупу "Плаваца" падао је у други план. Његов одлазак је убрзао и долазак Бакајока из Монака. Погледајте ОВДЕ које ново појачање је Звезда довела на Мали Калемегдан. Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте све голове Матића за Челзи:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА