Најновије

ДВЕРИ УПОЗОРАВАЈУ: Укидају нам трговински споразум са Русијом!

Отварањем поглавља 29 о приступању Србије ЕУ, по којем ће Србија морати да моментално укине Споразум о слободној трговини између Србије и РФ и укине све царинске квоте за увоз робе из ЕУ, министри Јоксимовић и Љајић још једном су потврдили да их не интересује интерес Србије и њених грађана, па ни интерес земаља чланица ЕУ, стоји у новом саопштењу Двери.

Обрадовић - први човек Двери (Фото: Јутјуб)

У тренутку када САД уводе додатне санкције Русији, а Русија први пут уводи део озбиљнијих контра мера према САД, највећу штету имаће земље чланице Европске уније. Узнемиреност високих званичника ЕУ због додатних санкција Русији говори да ће ускоро у унтрашњем функционисању европске наддржаве морати да се нешто под хитно мења.
Једино Влада Србије и њени министри се аутистично журе у отварање поглавља за приступање Србије ЕУ, иако је упитно каква форма ЕУ ће постојати у догледно време и какав је интерес Србије да безусловно испуњава налоге из Брисела.
Слепа послушност ММФ-у и Светској банци, унутрашњи дијалог о Косову и Метохији са циљем да власт добије сагласност  шире заједнице о предаји Космета у руке терориста у Приштини, отварање поглавља у преговорима са ЕУ, учешће Војске Србије у НАТО вежбама на граници са Русијом, очигледни су примери да је власт у Србији под тоталним надзором и управљачком палицом западних центара моћи, наводе Двери.
Није потребно додатно наглашавати да се интереси Запада не поклапају са интересима Србије. Наставак политике да ЕУ нема алтернативу нанеће  немерљиву штету Србији и њеним грађанима. Зато је потребно што пре прекинути преговоре о приступању ЕУ, поништити по Србију неповољан ССП и поставити Србију у нову и бољу  спољно-политичку позицију која ће подразумевати сарадњу са земљама Европе у интересу Србије и њених грађана, каже се у саопштењу Двери. Прочитајте зашто Милићка због Руса прозива Вучића ОВДЕ Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

БОНУС ВИДЕО

Ево шта је Путин поручио о економским перспективама Русије и њених савезника на Форуму у Санкт Петербургу...
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА