Најновије

ИЗНЕНАЂЕЊЕ: Харадинај нема већину, шта ће Срби?

Косовски парламент није добио председника, Рамуш Харадинај нема већину, а у одлагању седнице су учествовали и посланици Српске листе.

Рамуш Харадинај (Фото: Јутјуб)

"Седница је прекидана два пута и требало би да буде настављена сутра у 10 сати. Коалиција ПАН око Рамуша Харадинаја, која даје име кандидата за председника косовске Скупштине, није имала већину, иако се по кулоарима причало да је завршена ствар", навела је новинарка Анђелка Ћуп, која се налазила у Скупштини.
Како је додала, после заклетве нових посланика је дошло до прекида седнице, на захтев Енвера Хоџаја из коалиције ПАН, који је затражио да се седница одложи "због консултација". 
"Чудан је начин прекида, пошто се посланици коалиције ПАН нису појавили на наставку, те су остали посланици одлучили да се седница одложи за сутра. Ни посланици Српске листе нису присуствовали наставку седнице, а председник СЛ Горан Ракић је рекао да ће подржати кандидата већине – у интересу српског народа и без намере да се спречава формирање институција", истакла је Анђелка Ћуп. Погледајте ОВДЕ како су Немци испрозивали српску опозицију.
Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Овако је Харадинај претио Србима:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА