Најновије

ПРЕТИЛИ МУ: Коначно испливао разлог раскида Лукаса и нове девојке!

Бура око афере између популарног фолкера и његове, сада већ бивше, девојке се не стишава.

Аца Лукас (Фото: Јутјуб)

Веза Аце Лукаса и Браниславе Пашајлије могла је да има кобан исход, да певач није послушао "добронамерни" савет пријатеља и одустао од везе са згодном Лозничанком, пише "Ало!".
Најновије информације бацају светло на расплет везе која је у једном тренутку прштала од љубави. Наиме, Лукас је за све време своје везе с Браниславом причао о томе колико је воли, како с њом види лепу будућност, било је чак речи о браку, а онда је за трен ока све нестало. Бранислава је такође заљубљено објављивала слике и снимке са фолкером, потписивала их великим изјавама љубави, а онда је у секунду све обрисала. Данима су се сви питали шта се догодило, а истина је сад испливала.
Како овај лист пише, Лукасу се у тренутку док је био у вези са Пашајлијом спремала сачекуша на наступу у Будви. Како би избегао батине које му је наводно спремио преварени муж Жељко Пашајлија, Лукас је са њим постигао договор. Дао је реч супругу бивше девојке да ће раскинути са Браниславом. Међутим, како сазнајемо, Жељку то није било довољно.
- Истина је да је Лукас оставио Браниславу, а не обратно. Иначе, Жељко Пашајлија има репутацију опасног момка дискутабилне прошлости, чији су послови често на граници закона, а пред Ацин последњи наступ, цела Будва је брујала о томе да се певачу спрема сачекуша. То је Лукас сазнао од својих пријатеља из Црне Горе, а имајући у виду приче које прате Браниславиног супруга, Лукас те претње није схватио олако, поготово јер зна да је Пашајлија био у затвору због напада на службено лице - рекао је добро обавештени извор и додао да је Аца, како би избегао батине, преко пријатеља послао Пашајлији поруку да ће оставити Бранисалву.
- Међутим, то Жељку није било довољно. Тражио је од Лукаса да му обећа да Браниславино име више никада неће поменути и да ће се понашати као да та веза никада није постојала. Због тога и не жели да прича о њој у интервјуима, а то се одмах видело, јер је Лукас прекидао разговор у свакој прилици када су га новинари питали за Браниславу - закључује извор и додаје да је певач због страха за живот појачао обезбеђење, поготово јер за неколико дана поново наступа у Будви. Погледајте ОВДЕ због чега ову Хрватицу на Инстаграму прати 200.000 људи. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Подсетите се старе песме коју је Лукас посветио Земуну:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА