Најновије

ВУЛИН ПОКРЕНУО СВОЈ САЈТ: "Дугокоси Крајишник никога није оставио равнодушним" (ФОТО)

Министар одбране Србије и председник Покрета социјалиста Александар Вулин, од скоро има свој сајт, www.вулин.рс, на коме је представио своју биографију.

Вулин у команди Копнене војске (Фото: сајт Vulin.rs)

Министар одбране Александар Вулин покренуо је сајт на ком обавештава заинтересоване о својим активностима. Вулин на овај начин прати тренд како страних, тако и домаћих политичара, да кроз најмодернији вид медија комуницира са грађанима.
У биографији објављеној на сајту министра одбране наводи се да "од појављивања на јавној сцени Србије, почетком деведесетих година, Александар Вулин никог није оставио равнодушним".

- Дугокоси младић крајишког порекла из радничке породице, без повезаности са познатим политичким фамилијама, интелектуалним елитама или богаташким и империјама, од првог тренутка само својом искреношћу и ентузијазмом привлачи пажњу на себе - наводи се у биографији објављеној на сајту.
- Нетипичном појавом и харизмом, за генерацију његових политичких вршњака, уноси нови тренд у тадашњи политички миље Србије, али и чврстим левичарским ставовима у ратом захваћеној земљи и међу људима полуделим за новцем и лажним обећањима са Запада -  пише у биографији.

На сајту се објављују све актуелности везане за рад министра одбране и наводи се да је реч о "јединственом месту на ком се објективно и фактографски прате све државничке и политичке активности Александра Вулина.
Поред Вулина своје сајтове имају и председник Србије Александар Вучић, и опозиционари Саша Јанковић и Вук Јеремић који су махом били експлоатисани у предизборној кампањи.
Прочитајте ОВДЕ зашто Покрет слободних грађана тражи смену Вулина?
Извор: Telegraf. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вулин ових дана баш има много посла, док обилази војне центре за обуку.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА