Најновије

ИСТРАЖИВАЊЕ КОЈЕ ЈЕ ШОКИРАЛО СВЕТ: Жена која најчешће вара мужа по занимању је...

Много фактора утича на то да ли ће нас партнер преварити - незадовољство, привлачност друге особе, освета... Ново истраживање показало је да је међу факторима који утичу на прељубу и ваше занимање.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

"Illicit Encounters", веб страница за састанке из Велике Британије намењена људима у браку, проучила је 10.000 профила својих корисника.
Испоставило се да је 20 одсто жена које су имале профил на страници признало да су усамљене, а њих 27 одсто описало је да су "мужевне" имплицирајући да имају снажан сексуални нагон.
А исти проценат њих, 20 одсто њих као своје занимање навело - "домаћица".
Кристијан Грант, из ове компаније, додао је да женска жеља за прељубом, посебно код домаћица, одраз осећаја занемаривања и чежње за нечим дубљим. Типичну жену која се упушта у прељубу на то не подстичу ароганција, его или пожуда, већ њена усамљеност и незадовољство у браку.
Домаћице су често код куће усамљене, а кад муж дође и даље се осећају занемарено.
Кад је реч о мушкарцима, ситуација је супротна. Високи, богати и интелигентни мушкарци упуштају се у прељубу због свог ега, ароганције и пожуде.
Имали секс насред сплава у Београду док су пролазници све снимили, а момчина ударио мушки. Ту слику која није за млађе од 18 година можете погледати ОВДЕ.
Извор: Супер жена

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Они се не обазиру да ли има људи около док имају секс 
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА