Најновије

МИХАЈЛОВИЋ: "Ивица Дачић је човек без части и образа, преговоре замрзнути!"

Звонко Михајловић, функционер СРС са Косова и Метохије дао је изјаву за руске медије поводом Дачићевог предлога да је на Космету неопходно разграничење. Он је критиковао позицију Ивице Дачића у односу на Космет, и рекао да је једини пут српског интереса да се преговори врате под окриље УН.

Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

- Ивица Дачић је српској јавности одавно познат као човек без образа, части, достојанства, националне свести. Као човек који је на власти са својом партијом дуже од 25 година. Дакле, девојка за све. Када он говори о нечему знајте да је то пре свега у сврси његовог опстанка на власти и борба за фотељу - рекао је Михајловић. Он је истакао да речи Ивице Дачића немају никакву тежину, и да он нема право да крчми нешто што није његово. - То што је рођен на КиМ то је сплет околности јер је његов отац службовао у јужну српску покрајину и то је све што њега веже за јужну српску покрајину. И наравно, крађа избора која његова партија организује од када је на власти а то је рекао сам 25 година уназад - рекао је Михајловић.
- Ивица Дачић је огољени српски издајник који је потписао бриселски споразум не сматрајући за сходним да разговара са Косметским Србима. На подмукли начин продао је српске националне интересе, а све у сврси останка на власти. Он себе сматра богом даним да вечито влада јер вреди више од осталих а уствари зрео је за доживотну робију због издаје и лоповлука - јасан је он. Михајловић сматра да је једино што Србија треба да уради у овом тренутку замрзавање преговора у Бриселу, укључење Русије као силе заштитнице, прекид пута ка ЕУ и пресељење преговора на терен УН где Србија има пријатеља. Све остало сматра штетним по националне интересе.
Погледајте ОВДЕ какву је понуду Вучић добио од Американаца. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте италијански документарац о Косову:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА