Најновије

ЧЕЛИЧНА ЛЕДИ: Није било код Вучића, нема брчкања ни код Ане!

Иако су се можда неки министри у Влади Србије потајно надали да ће се одласком Александра Вучића са места председника Владе и доласком нове премијерке Ане Брнабић ситуација по питању њихових годишњих одмора променити и да ће, за разлику од претходних неколико година, овог лета коначно отићи негде да се брчкају, одморе и осоле, испоставило се да од тога нема ништа. Наиме, министри ни ове године неће ићи на море.

Ана Брнабић (Фото: Јутјуб)

Готово нико од чланова кабинета Ане Брнабић ни ове године неће видети море и, без обзира на пустињске врућине, мораће да раде без одмора.
Неки од министара су разочарани одлуком да и ове године Влада ради без одмора, али су се ипак правдали да им то не пада тешко!
Први се тиме „похвалио” Ивица Дачић, први потпредседник Владе Србије и шеф српске дипломатије.
- Не идем на одмор. Радим, без обзира на врућину - казао нам је кратко министар спољних послова.
Министар одбране Александар Вулин каже да неће да кука због врућина јер се на то не може утицати, али и да схвата да би послао лош пример ако би ове године отишао на море.
 - Не љутим се и не жалим се на оно што не могу да променим. Што се одмора тиче, нисам имао прилику да га користим у последњих пет година, па неће бити прилике ни ове године. Доћи на нову дужност, а да је ваше прво наређење одлазак на одмор, било би сасвим неодговорно и лош је пример - навео је Вулин.
Младен Шарчевић, министар просвете, такође неће ове године видети море, али ће приуштити себи неколико дана на реци где ће се посветити свом омиљеном хобију, пецању.

Зорана: Ја идем на море!

У свакој причи нађе се неки изузетак, па нам је тако потпредседница Владе и министарка саобраћаја Зорана Михајловић признала да ће она ипак ићи на море, али и да јој ово тропско време нимало не смета.
- Да, идем на одмор пет дана. Идем на море са породицом и пријатељима. Иначе, не обраћам пажњу на врућину или хладноћу. Волим да радим и ништа ме не спречава у томе - казала нам је министарка.
- Добро подносим врућину, као и зиму. Првих неколико дана је тешко док се човек не навикне. Нећу ићи на море, већ ћу ићи дан-два на Дунав на пецање и два-три дана на Златиборско језеро, такође на пецање - испричао је први човек просвете.
Исти случај је и са Ненадом Поповићем, новим министром у Влади задуженим за иновације и технолошки развој. Ни он ове године неће уживати на морској пучини.
- Министар Поповић неће ићи на одмор ове године - поручили су из његовог кабинета.

Опозиција се већ осолила на мору!

За разлику од министара, лидери опозиције неће пропустити прилику да се ове године купају и сунчају. Они су због одласка на море стопирали своје преговоре о заједничком наступу на београдским изборима, који нас очекују почетком следеће године.
Прочитајте ОВДЕ зашто српски и западни медији, искривљују истину када су у питању руско-амерички односи на Балкану, те приказују ситуацију гору него што на терену јесте?
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Премијерка је јако љута на Хрвате због слављења "Олује".
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА